BIO ÉS SPORTTÁPLÁLKOZÁSI
TERMÉKEK

Kosár
Elérted az ingyenes kiszállítási értékhatárt! 0 Ft az ingyenes kiszállításig!

Adatvédelmi nyilatkozat

Az általad megadott összes adatot az Acer Consulting Kft. csak és kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, valamint hírlevél küldése céljából tárolja. Adataidat harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futár- vagy csomagküldő szolgálat, aki az Acer Consulting Kft.- től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adataid törlését e- mailben igényelheted.

Adataid kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el. Az Acer Consulting Kft. a mindenkor hatályos adatvédelmi törvényeket és európai uniós adatvédelmi rendeleteket magára nézve kötelezőnek ismeri el és elfogadja azokat.


A webáruház a vásárló böngészőjében a használat közben úgynevezett sütit (cookie) helyezhet el. Az így létrehozott kis adatcsomag semmilyen információt nem tartalmaz a vásárló személyére vagy számítógépe, tablet, okostelefon stb. jellemzőire vagy helyére vonatkozóan, kizárólag az áruház technikai működéséhez szükséges.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy az Acer Consulting Kft. birtokolja az oldalakon látható információkat a www.bioniq.hu oldalainak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a tőlünk származó információk, cikkek árusítása és kereskedelme, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelenített anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük azt.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Acer Consulting Kft.
A szolgáltató székhelye: 1136 Budapest, Tátra utca 5/A..
A szolgáltató elérhetősége: info@bioniq.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: Cg.01-09-987615
A szolgáltató adószáma: 23924817-2-41
Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
A szolgáltató telefonszáma: +36 20 777 6798
Kamara: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
Adatkezelés (hírlevél küldése céljából, nyereményjáték) nyilvántartási száma: NAIH-133029/2017
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: Planum-Comp Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 1151 Budapest, Szlacsányi Ferenc utca 198.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@planumcomp.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.planumcomp.hu